Velkommen til
HJEMME HOS

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

 

image

Her er kvalitet og service en del af hverdagen 

HJEMME HOS Møbler & Design i Slagelse finder du et stort og spændende udvalg til din boligindretning: Sofaer, sofaborde, lænestole, senge, spiseborde og -stole, tv-borde, lamper, garderobeskabe og meget mere. Leder du efter nye møbler til at indrette hjemme hos dig, så begynd HJEMME HOS Møbler & Design på Kongstedvej 2.

Kendte mærker og høj kvalitet
Vi går op i kvalitet – både i udvalget af produkter, og i den service vi yder. Vores dygtige og imødekommende personale kan hjælpe dig – fra indretningsidé og forslag til at sætte forskellige møbler sammen, til dine møbler står, hvor de skal, og du er helt tilfreds.

HJEMME HOS Møbler & Design har forhandlet møbler siden 1. maj 1988. Først i Sorø og siden 9. april 2006 på Kongstedvej i Slagelse. Vi har stor erfaring med at udvælge møbler i god kvalitet, med pleje og vedligeholdelse og med at rådgive om indretning.

Stort udvalg af møbler og tilbehør
Vi har møbler til alle rum – fra kælderen til loftet. Her finder du stilfulde og komfortable møbler til at indrette hjemme hos dig, uden det behøver koste en formue – spørg bare om vores Prismatch. Vi råder over 3.700 kvadratmeter, så her er et stort udvalg af møbler i mange forskellige stilretninger og dertil lamper, brugskunst, puder m.m. til at inspirere, og så du kan sætte dit personlige præg på indretningen i dit hjem.

Hurtig levering på Vestsjælland og resten af landet
Vi har de fleste varer på lageret, så du kan få dem leveret hurtigt. Vi leverer møbler med GLS, 3x34 eller med vores egen chauffør – se prislisten her – og du kan også gratis låne en trailer, så du selv kan fragte dine nye møbler hjem.

Vi leverer møbler til det meste af Vestsjælland, f.eks. Slagelse, Korsør, Høng og Kalundborg. Og selv om vi mest leverer på Vestsjælland, leverer vi også møbler til resten af Danmark.

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

123

Vi sidder
altid ved det
spisebord...

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image

123